Lamsrack met Portobello, aardappel en asperge

Henry-Harzevoort

Henry Harzevoort

Mede vennoot/eigenaar bij Keurslagerij Harzevoort, De ellekoot Veenendaal.
Ook actief met catering: www.harzevoortpartycatering.nl
Te volgen via facebook/keurslagerijharzevoort
Ook actief op pinterest.com/keurharzevoort

Lamsrack

  • Een behoorlijke maaltijd zoals je op de foto zien kan. Maar, zowel de potatoe als de portobello zijn heel goed doormidden te snijden.
  • De racks heb ik vervolgens een beetje mediterraans gekruid met olijfolie, kno ook, rozemarijn, tijm, peper uit de molen en zeezout. De groene asperges gaan erop zoals ze zijn, met een beetje olijfolie ingestreken.
  • De enige voorbereiding is de start van de twice baked potatoes. Die moet je eerst po en, halveren, uithollen en weer terug vullen. (zoek recept op google).
  • De Monolith heb ik ingericht voor indirect grillen en gevuld met vier kilo kolen. De temperatuur stond op 130 c en na 40 minuten was de maaltijd gereed.
  • Begin met de opmaak van de bordjes het eerst met de aardappel en de portobello. Zodoende krijgt de
    lamsrack even de tijd om tot rust te komen.
  • In het midden van het bord ligt wat mini veldsla, de asperges kunnen erbij en trancheer als laatste de lamsrack.

Bon appetit!